domingo, 20 de octubre de 2013

JORNADES EDUCACIÓ I INFÀNCIA EN RISC D'EXCLUSIÓ

Les primeres Jornades d'Educació i infància en risc d'exclusió per part del Secto social dels Jesuïtes a Catalunya, tenen la finalitat de donar a conèixer la realitat dels infants als barris i el paper que les diverses institucions tenen. A més, oferiran un espai de reflexió basant-se en la importància de l'educació com a mitjà per acabar amb l'exclusió dels infants i les seves respectives famílies. 

-Com es duran a terme aquestes jornades?

Les Jornades consten de dos dies (23 i 30 d'octubre) dels quals el primer dia es farà un vídeofòrum del la pel·lícula "Precious" i la segona sessió es farà una taula rodona sobre "Educació i infància en risc d'exclusió" a càrrec de educadors socials, psicopedagogs,... de les diferents entitats. A continuació es farà un torn obert de paraula i finalment un recull de reflexions de les jornades. 


-Quines entitats participen?

Fundació La Salut Alta
És una fundació privada que acull tant els menors en risc d'exclusió social com les seves famílies i treballen amb uns valors ambla finalitat de formar uns infants actius en la societat.

Fundació La Vinya
Entitat que treballa per la prevenció suport i socialització d'infants i joves en situació de risc social i activats d'educació en el temps de lleure.

Fundació Migra Studium
Fundació en la que a través de l'acollida i la formació de persones immigrants en risc d'exclusió, volen construir una societat més justa i digne.

Fundació Carles Blanch
Fundació que treballa, a través de valors, per a la integració i motivació a la societat dels menors en risc. 









No hay comentarios:

Publicar un comentario