jueves, 3 de octubre de 2013

Començem!

Em dic Marina Bricollé i aquest any començo primer a la carrera d'Eduació Social. Al crèdit de TIC hem decidit fer un blog així que aquí em teniu. 

He decidit que aquest blog es basarà en publicar iniciatives de la societat (persones, institucions,...) que afecten d'alguna manera o altra als diferents àmbits de l'educació social. 

Penso que és prou important i rellevant crear un blog sobre això per tal que aquestes accions i les seves institucions i entitats es donin a conèixer al major nombre de gent possible i d'aquesta manera, que les iniciatives tinguin repercussió. L'acció social es defineix com a "qualsevol acció executada per un o diversos individus en funció de l'existència d'altres individus". A partir d'aquí, Max Weber afegeix que una acció social pot ser:

  • Racional = quan la raó guia l'acció
  • Instrumental= destinada a aconseguir un objectiu considerat valuós
  • Emocional= quan sorgeix de l'expressió de l'emoció davant els altres
  • Tradicional= guiada pel costum
És per això que considero que tota acció social d'aquest caire ha de ser una creació per tal que les persones qui la  creïn siguin conscients que faran un bé als qui ho necessitin. A més, estem en un moment delicat on les iniciatives socials són molt importants, més del que ens pensem.

Tot dit! Bona nit.


Marina

No hay comentarios:

Publicar un comentario